Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Μοσχάτο Αμβούργου (Λευκός)

Ένας εξαιρετικός ξηρός οίνος με μέτριο σώμα και ευδιάκριτα αρώματα που ικανοποιούν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Οινοποίηση: Κλάσσικη

Μοσχάτο Μίγα

Τύπος Κρασιού: Τυρνάβου λευκός ξηρός Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχάτο Τυρνάβου 100% Εσοδεία: 2014 Οινοποιητική Μέθοδος: Ερυθρή ποικιλία σε λευκή οινοποίηση (Blanc de Noir) Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 13% vol Οργανοληπτικά Στοιχεία: Με εντυπωσιακό χρυσοκίτρινο χρώμα, φρουτώδη διάθεση και πλούσια αρώματα τριαντάφυλλου και κίτρινων φρούτων. Στόμα μεστό και ευχάριστη μετάγευση. Αρμονία Γεύσεων: Θαλασσινά και λευκά κρέατα. Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8-10 oC

Πολίχνης Καραμητρου

Η έννοια του ιδιαίτερου και του ξεχωριστού «απογειώνεται» σε αυτό το κρασί που «γεννιέται» αποκλειστικά από τα χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια του Μεσενικόλα και της Δαφνοσπηλιάς, που βρίσκονται σε υψόμετρο 250 έως 750 μέτρων. Η μοναδική και ζωντανή γεύση ποικιλίας Chardonnay δίνει ένα σπάνιο κρασί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως πολύτιμο και περιζήτητο.

ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΗΣ

Ποικιλίες: Μαλαγουζιά - Trebbiano Γευσιγνωσία: Αρώματα εσπεριδοειδών και ώριμων κίτρινων φρούτων. Στο στόμα η υπάρχουσα οξύτητα ενισχύει τον ποικιλιακό χαρακτήρα εσπεριδοειδών. Ένα ελαφρύ κρασί για καθημερινή απόλαυση. Παλαίωση: 2 χρόνια Αρμονία: μεζεδάκια, σαλάτες, γαύρο μαρινάτο

MOI, JE M'EN FOUS!

Η «Μαλαγουζιά», που επάξια έχει κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας» των ελληνικών αμπελώνων, όταν μεγαλώνει στη σκιά των Αγράφων, με την αύρα της Λίμνης Πλαστήρα να τη νοτίζει, αποκτά μια άλλη διάσταση. Το λευκό αυτό κρασί ξεχωρίζει για την απολαυστική, φρέσκια και γεμάτη γεύση του σε συνδυασμό με μια εύθυμη, πρόσχαρη διάθεση.

ΕΥΑΜΠΕΛΟΣ ΓΗ

ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ: Ιδιόκτητος αμπελώνας 220 στρεμμάτων στις πλαγίες του Γερακλίου, σε υψόμετρο 400 μέτρων με κλίση 8% και βορειοδυτικό προσανατολισμό. Στην λεκάνη της περιοχής που βρίσκετε ο αμπελώνας σε εκτεταμένα σημεία κάτω από τους 60 πόντους υπάρχουν μεγάλες ποσότητες ασβεστίου που δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα κρασιά Sauvignon Blanc: 40 στρέμματα ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ: Βαθιά αργιλοαμμώδη εδάφη με πολύ καλή ικανότητα συγκράτησης υγρασίας ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Ο χειμώνας και η άνοιξη χαρακτηρίζονται από σημαντικές βροχοπτώσεις. Το καλοκαίρι είναι ζεστό, ξηρό με δροσερές νύχτες (διαφορά θερμοκρασίας μέχρι 15°C) επιτυγχάνοντας άριστη φαινολική ωριμότητα των σταφυλιών. ΤΡΟΠΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Διαλογή σταφυλιών, προζυμωτική εκχύλιση (Skin contact) στους 10-12 °C (για περίπου 6 ώρες), πολύ χαμηλή πίεση σταφυλομάζας στο πιεστήριο, παραμονή του γλεύκους υπό ψύξη (12-15°C) για 12 ώρες και απολάσπωση του γλεύκους. Ακολουθεί αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες, σε ανοξείδωτες, ψυχωμένες δεξαμενές

Σαντορίνη Νυχτέρι

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Κλασσική λευκή οινοποίηση και πέρασμα μετά την ζύμωση τρείς μήνες σε βαρέλι ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λευκοκίτρινο με κρυσταλλική διαύγεια. Ευώδης οίνος με αρώματα γιασεμιού και ανθών φρούτων στον τόνο του αχλαδιού και μπανανόμηλου. Πολύ καλό σώμα, φρέσκο, με πιπεράτη γεύση και επίγευση διαρκείας ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ: Ταιριάζει υπέροχα με τοπικούς μεζέδες, ψητά σχάρας, ελαφριά πουλερικά με λεπτές λευκές σάλτσες ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 10-12 οC ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ: 3 μήνες σε βαρέλι

THEMA

Οινοποίηση: Η εφαρμογή του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν σκοπό τη διατήρηση του δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, η πίεση σε χαμηλές τιμές και η ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες, βοηθούν στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Ο οίνος έπειτα παραμένει για τρεις μήνες με τις λάσπες του, οι οποίες του προσδίδουν όγκο στο στόμα. Χαρακτηριστικά του κρασιού: Πρασινοκίτρινο χρώμα κ πολυσύνθετο άρωμα, από εξωτικά και λευκόσαρκα φρούτα, με κυρίαρχα το γκρέιπφρουτ και το ροδάκινο, και με μία διακριτική αίσθηση «ορυκτών», χάρη στο Ασύρτικο, το οποίο στο στόμα, με το χαρακτηριστικό νευρώδες του, του προσδίδει φρεσκάδα και μεγάλης διάρκειας επίγευση. Συστάσεις σερβιρίσματος: Ο αρωματικός του πλούτος και η φρεσκάδα της γεύσης αναδεικνύονται στους 9-11οC. Ως συνοδεία του προτείνουμε πιάτα με θαλλασινά και όστρακα, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, λευκά κρέατα και σαλάτες.

Πύργος Ιουλία

Χρώμα: Καθαρό, φωτεινό κιτρινοπράσινο χρώμα Άρωμα: Ωραία ισορροπημένο μπουκέτο λεμονιού, ανανά και λουλουδιών Γεύση Βελούδινη επίθεση που εξελίσσεται σε δυνατές γεύσεις ανανά λεμονιού και μοσχολέμονου καλά ισορροπημένη με έντονη οξύτητα και μακριά επίγευση Συνοδεύει: Σαλάτες με τυρί (χωριάτικη, ρόκα με κατσικίσιο), σαρδέλες στη σχάρα, πέστροφα, γλώσσα, καλκάνι, καρμπονάρα, κοτόπουλο ψητό με πατάτες, τυριά (κίτρινα μικρής ωρίμανσης) Έδαφος: Αλκαλικό αργιλώδες σε πλαγιά στα 200-300 μέτρα, βορεινή έκθεση Οινοποίηση: Διαλογή, αποβοστρύχωση, έκθλιψη, προζυμωτική εκχύλιση, ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία σε ανοξείδωτες δεξαμενές Σταθεροποίηση: Τρυγική σταθεροποίηση, φιλτράρισμα